[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”1_4″][et_pb_sidebar admin_label=”actie menu” orientation=”left” area=”et_pb_widget_area_1″ background_layout=”light” remove_border=”off”] [/et_pb_sidebar][/et_pb_column][et_pb_column type=”3_4″][et_pb_gallery admin_label=”Galerij” gallery_ids=”1262″ fullwidth=”on” show_title_and_caption=”on” show_pagination=”on” background_layout=”light” auto=”off” hover_overlay_color=”rgba(255,255,255,0.9)” caption_all_caps=”off” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”] [/et_pb_gallery][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Seniorendag bij Starwash!

Bent u niet meer de jongste of vindt u het vervelend om tijdens het wassen alleen in uw auto zitten? Dan is onze seniorendag een mooie uitkomst voor u! Bij het afrekenen van het door u gekozen programma, geeft u aan het prettig te vinden dat er iemand met u meerijdt. Een van onze medewerkers vergezelt u dan tijdens de wasbeurt van uw auto.

Let op!

Ook als u claustrofobie heeft of als u het eng vindt om tijdens het wassen alleen in de auto te zitten, kunt u gebruik maken van de mogelijkheden en voorwaarden van de seniorendag.

Wanneer?

Elke dinsdag is het seniorendag en kunt u van 10.00 uur tot 12.00 uur en van 14.00 uur tot 16.00 uur gebruik maken van de extra service.

Prijzen?

U kunt tijdens de seniorendag zonder meerkosten gebruik maken van onze diensten. De extra service kost u dus niets extra!

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]