[et_pb_section admin_label=”Sectie” fullwidth=”on” specialty=”off”][et_pb_fullwidth_slider admin_label=”Volle breedte slider” show_arrows=”on” show_pagination=”on” auto=”off” auto_ignore_hover=”off” parallax=”off” parallax_method=”off” remove_inner_shadow=”off” background_position=”default” background_size=”default” hide_content_on_mobile=”off” hide_cta_on_mobile=”off” show_image_video_mobile=”off” custom_button=”off” button_letter_spacing=”0″ button_use_icon=”default” button_icon_placement=”right” button_on_hover=”on” button_letter_spacing_hover=”0″] [et_pb_slide background_image=”https://starwash.nl/wp-content/uploads/2016/12/zelfwassen1.jpg” background_position=”default” background_size=”default” background_color=”#ffffff” use_bg_overlay=”off” use_text_overlay=”off” alignment=”center” background_layout=”dark” allow_player_pause=”off” text_border_radius=”3″ header_font_select=”default” header_font=”||||” body_font_select=”default” body_font=”||||” custom_button=”off” button_font_select=”default” button_font=”||||” button_use_icon=”default” button_icon_placement=”right” button_on_hover=”on”] [/et_pb_slide] [/et_pb_fullwidth_slider][/et_pb_section][et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”2_3″][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Kwaliteit

Autowasbedrijven die zijn aangesloten bij BOVAG staan garant voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Ze moeten voldoen aan de normstelling voor autowasbedrijven die door BOVAG wordt gehanteerd.

Jaarlijks worden de autowasbedrijven door het onafhankelijke instituut Vianorm.nl aan een streng kwaliteitsonderzoek onderworpen. Als ze aan alle eisen voldoen, mogen ze voor de nieuwe periode het BOVAG-schild op hun gevel hangen.

Starwash is aangesloten bij BOVAG en komt jaarlijks met goed resultaat door de keuring! Ook worden onze klantvriendelijke medewerkers met regelmaat getraind door de opleidingsafdeling van de BOVAG Vanzelfsprekend heeft Starwash gekozen voor de allerbeste leveranciers wat betreft machinerieën en chemie.

Om ook zelf reinheid en frisheid uit te stralen heeft Starwash® een medewerker in dienst speciaal voor het reinigen van de Doe-Het-Zelf wasboxen, het ledigen van de afvalbakken, het schoonhouden van het gehele terrein en allerlei andere voorkomende schoonmaak werkzaamheden in en om
het autowas centrum.

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_3″][et_pb_image admin_label=”Afbeelding” src=”https://starwash.nl/wp-content/uploads/2016/12/bovag.jpg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” animation=”left” sticky=”off” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” /][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section admin_label=”Sectie” fullwidth=”off” specialty=”off” transparent_background=”off” background_color=”rgba(0,0,0,0.17)” allow_player_pause=”off” inner_shadow=”off” parallax=”off” parallax_method=”off” padding_mobile=”off” make_fullwidth=”off” use_custom_width=”off” width_unit=”on” make_equal=”off” use_custom_gutter=”off”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”2_3″][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Milieu

MilieuPer auto wordt zo’n 500 liter water gebruikt. Met een onder- en bovengronds biologisch filtratiesysteem wordt het vuile waswater voor 90% gerecycled.

Vanzelfsprekend is de wasstraat ontwikkeld om grote aantallen en meerdere voertuigen tegelijk te kunnen wassen. In rustige tijden komt het natuurlijk ook wel eens voor dat er maar één auto in de wasstraat staat. Als dan de volledige machine zou moeten draaien is dat een extra belasting voor het milieu. Ook hier is rekening mee gehouden tijdens de ontwikkeling van de laatste technologie.
Als een enkele auto voorbij een bepaalde textiele borstelsectie is, stopt deze direct met draaien. Op deze manier wordt er niet onnodig veel energie verspild. Dit geldt uiteraard voor alle textiele borstelsecties en waxbogen. Wassen in de textiele wasstraat van Starwash is niet alleen beter voor uw auto, maar ook voor het milieu. Zo maakt Starwash autowassen weer tot verantwoord wassen; goed voor uw auto en goed voor het milieu!

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_3″][et_pb_gallery admin_label=”Galerij” gallery_ids=”1211″ fullwidth=”on” show_title_and_caption=”on” show_pagination=”on” background_layout=”light” auto=”off” hover_overlay_color=”rgba(255,255,255,0.9)” caption_all_caps=”off” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”] [/et_pb_gallery][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]