Wasbox

Starwash® kent een ruim aanbod aan boxen en daarom korte wachttijden. Wassen kan dus altijd wanneer u dat wenst. Zelfs 7 dagen per week 24 uur per dag. In de ruime wasboxen vindt u een hogedrukspuit, een inweekspuit en een wasborstel waar water en shampoo uitkomt. U kunt er comfortabel, ongehinderd en zonder haast uw auto verzorgen. Ook uw caravan en bestelbus tot een hoogte van 3.0 meter, uw motorfiets, scooter of mountainbike kunt u hier reinigen.

Reinigingsmiddelen

U kunt kiezen uit verschillende soorten shampoos: voor vliegen en vogelpoep (eiwitverontreiniging) en/of zand, stof of pekel (mineraalvuil). De shampooborstel is voor het resterende (statische) vuil wat zich alleen door zeep en wrijving laat verwijderen. Na het wegspuiten van de laatste schuimresten kunt u voor Wax kiezen zodat het schone voertuig niet alleen gaat glanzen, maar ook langer schoon blijft en de lak beschermd is tegen U.V.-stralen en invloeden van buitenaf. Na behandeling met wax zal volgend vuil zich niet of nauwelijks aan de waxlaag hechten. Daardoor kunt u de volgende keer uw auto moeiteloos en snel schoon krijgen.

Finishing touch

Ook in de wasboxen geldt de mogelijkheid om bij de laatste spoelgang osmosewater te gebruiken wat nadrogen overbodig maakt. Strepen of witte kalkstippen op uw schone auto zullen uitblijven.

Altijd toegankelijk

De wasboxen bij Starwash zijn 7 dagen per week, 24 uur geopend. Mocht u onverhoopt geen kleingeld voor de wasboxen hebben, dan kunt u gebruik maken van onze wisselautomaat.

Onze kortingen helemaal digitaal ontvangen? Klik op de knop!