Glansspoelen

In onze wasbox is er ook een keuzeprogramma voor glansspoelen. Bij deze spoelgang wordt osmosewater gebruikt wat nadrogen overbodig maakt. Strepen of witte kalkstippen op uw schone auto zullen hierdoor uitblijven. Voor een optimaal resultaat adviseren wij uw auto van boven naar beneden goed na te spoelen. Spoel ook in de kieren, naden en spiegels zodat al het “vuile” en “kalk houdende” water verdwijnt. Uw auto droogt zo probleemloos en zonder nazemen op!

Wasboxen zijn 7 dagen per week, 24 uur per dag geopend. Mocht u onverhoopt geen kleingeld voor de wasboxen of stofzuigers hebben, kunt u gebruik maken van onze wisselautomaat.

Happy Hour tijden kent Starwash ook in de wasboxen:

Werkdagen van 08.00 tot 11.00 uur en
van 18.00 tot 19.00 uur
Zaterdag van 08.00 tot 10.00 uur
Zondag van 08.00 tot 11.00 uur

4 sterren
€ 12,50

Uitgebreid wassen en drogen en ook nog de lak van uw auto beschermen. De drievoudige glanspolish van Starwash® wordt met behulp van textielstroken aangebracht. Bodemreiniging en bodemconservering.

5 sterren
€ 14,50

Een compleet wasprogramma waarmee u uw auto veilig en grondig reinigt. De waxlaag en de glanspolish beschermen uw auto tegen elk weertype. Zelfs bodem en velgen krijgen een uitgebreide behandeling.

Onze kortingen helemaal digitaal ontvangen? Klik op de knop!