Caravan of camper wassen

Uw caravan of camper is bij Starwash van harte welkom. Starwash beschikt over een speciaal ontwikkelde wasstraat voor voertuigen zoals caravans en campers. Mensen uit heel Nederland, maar ook uit Duitsland en België zijn u al voorgegaan.
De wasstraat is geschikt voor voertuigen met een maximale hoogte van 3,30 meter en een maximale breedte van 2,50 meter. De wasmiddelen die worden gebruikt zijn oorspronkelijk ontwikkeld voor de vliegtuigindustrie. Daardoor zijn ze bij uitstek geschikt voor het reinigen van onbewerkt aluminium en gemoffelde en/of gegalvaniseerde onderdelen. De prijs voor het reinigen van uw camper bedraagt € 59,50 en voor uw caravan € 49,50.

Reinigingsmiddelen

Het wassen zelf gebeurt met zogenaamd Carlite Compound waardoor een perfecte en krasvrije behandeling gegarandeerd wordt. Het uitermate geavanceerde systeem “leest” voor het wassen uw camper of caravan. Tijdens het wasproces houdt het rekening met uitstekende delen (bijvoorbeeld: een schoorsteen, een antenne, een satellietschotel en een fietsenrek). Standaard in deze behandeling is het gebruik van GlansProtector Gold. Een lakprotectie tegen de invloed van etsende zuren afkomstig van insecten, vogeldrops en boomhars. Ook wordt uw camper of caravan standaard nagespoeld met osmosewater. Dit voorkomt aanslag, kalkresten of roest. Tip: laat uw caravan of camper juist voor de winterstalling door ons behandelen en voorkom daarmee het onnodig risico dat zuren in de wintermaanden gaan invreten.

Chassis reiniging

Sinds kort kunt u bij Starwash ook terecht voor chassis reiniging van uw camper. Met deze unieke reinigingsmethode voorkomt u dat de bodem van uw camper gaat roesten of corrosie vertoont. Geschikt voor alle campers, alleen op afspraak mogelijk. Bekijk de video hieronder.

TARIEVEN

Chassis reinigen ✔ € 25,-
Chassis reinigen + camper wassen ✔ van € 84,50 voor € 79,50
Camper wassen + luifel reinigen ✔ van € 89,50 voor € 84,50
Chassis reinigen + camper wassen + luifel reinigen ✔ van € 114,50 voor € 99,50

Afspraak maken?

Om uw camper of caravan te laten reinigen en beschermen, kunt u van maandag tot en met vrijdag bij ons terecht. Gezien de tijd dat wij er mee bezig zijn (30-45 minuten) is het noodzakelijk dat u telefonisch via 0541 – 516100 een afspraak maakt. Onder genot van een kop koffie in onze aangename wachtruimte, kunt u wachten op uw camper of caravan. Er bestaat ook de mogelijkheid dat u op een later moment, bijvoorbeeld de volgende dag, uw bezit gereinigd en wel komt halen. Uw caravan of camper bevindt zich op een afgesloten terrein met camerabeveiliging en staat daarmee veilig voor de nacht. U bent zelf verantwoordelijk voor het aan- en afkoppelen van uw caravan. Dit neemt niet weg dat wij u graag een handje helpen.

Onze kortingen helemaal digitaal ontvangen? Klik op de knop!