Truckwash

Starwash beschikt ook over een speciaal ontwikkelde wasstraat voor bedrijfswagens die te groot zijn voor onze normale wasstraat. De wasstraat is geschikt voor alle bedrijfswagens met een maximale hoogte van 3,30 meter en een maximale breedte van 2,50 meter. Imperiaals of uitstekende delen zijn geen probleem. Uw Mercedes Sprinter, Iveco Daily, Eur-Cargo en dergelijke zijn van harte welkom!

Ons geavanceerde systeem leest vooraf de maten van het voertuig. Tijdens het wassen houdt het rekening met eventueel uitstekende delen (bijvoorbeeld een imperiaal en een glasrek). Het wassen vindt plaats met zogenaamd Carlite Compound. Dit is een schuimsoort die lak gegarandeerd vriendelijk behandelt. Wel zo veilig voor de belettering van uw bedrijfswagens.

Bedrijfsservice

Als geen ander begrijpen we dat uw wagenpark dagelijks moet rijden. Stilstand kost nou eenmaal geld. Daarom introduceren wij onze speciale Starwash-bedrijfsservice! Na werktijd halen wij uw auto op en we zorgen ervoor dat deze de volgende dag weer stralend op uw bedrijfsterrein staat. Service ten Top. Afspraak maken? Klik hier.

Onze kortingen helemaal digitaal ontvangen? Klik op de knop!